top of page
356786480_291977016826440_7540098580759749774_n.jpg
Kies jouw Workshop en neem een kijkje in onze workshop agenda.
Woordje uitleg over onze workshops

Maak je eigen tas/kom

of bord

In deze workshop gaan we aan de slag van klei tot kop/bord of bord. We leggen stap per stap het hele proces uit en de mogelijkheden om je eigen creativiteit te ontdekken. Uiteindelijk kan jij je eigen pronkstuk bewonderen in jouw keuken.

Decoreren met glazuur

In deze workshop leer je enkele schildertechnieken, het maken van contouren en welke houdingen je kan aannemen met het penseel om dynamische, fijne, strakke of juiste heel speelse lijnen te krijgen en het egaal of illustratief uitstrijken van je verf. We geven een korte initiatie van het aanbrengen van illustraties op keramiek. Het ontplooien van je eigen creativiteit staat centraal.

Kleien & alles over glazuur

Leer een tas en bord maken met klei. Vervolgens versieren we deze illustratief met glazuur. Later worden deze afgebakken tot hoogwaardig keramiek wanneer de werken goed uitgehard zijn.

download.jpg

Aanbevolen door Flair Belgium

Vrij kleien

Kom met een project naar het atelier en samen bekijken wij hoe wij dit project kunnen realiseren. Voorwaarde is dat deze in de oven past. begeleiding van A tot Z gedurende 2 uur.

Thema Workshops

In deze workshop maken wij een

HALLOWEEN spook of pompoen theelichtje

(momenteel niet beschikbaar)

KERST kersthuisje of kerstboom

(momenteel niet beschikbaar)

VALENTIJN Iets voor je geliefde 

1 + 1 ACTIE boek je hier 

Porseleinen oorbellen maken.

Leer hoe je prachtige porseleinen oorbellen kunt maken tijdens onze workshop! Ontdek nieuwe technieken en maak je eigen unieke sieraden die je kunt dragen of cadeau kunt doen. Met deskundige begeleiding en alle benodigde materialen inbegrepen, is deze workshop perfect voor zowel beginners als gevorderde makers. Schrijf je nu in en ontdek de kunst van het porseleinen sieraden maken!

Designworkshops

In deze workshop maken wij een - snijplank en appelsien pers.

- zeep- en juwelenhouder

- kandelaar en theelicht houder

- fruitschaal

Ik leer jou dit stap per stap en geef je alle ruimte om jouw creativiteit te ontplooien.

bottom of page